Kladdkaka med jordgubbar.

Idag har vi varit ute hela dagen och spelat fotboll, övat för tiokampen och haft tiokampen. Vi förlorade, haha. När jag kom hem var jag barnvakt så vi bakade en kladdkaka med grädde och jordgubbar. Mormor och morfar kom idag också, dom bara kom utan att vi visste så det var kul!
Jag har sovmorgon till 12.25 imorgon, så himla skönt! Jag har nyss kollat på film och tänkte sova nu och kliva upp vid ungefär 9-10 imorgon så jag hinner med en springtur och en dusch innan skolan.

Min egna klänning.

Just nu är jag glad. Allt i skolan är klart, inga fler läxor på ett tag. Betygen är satta och jag har klarat engelskan och matten som jag varit orolig över. Jag fick veta hur spanska nationella gick och det gick faktiskt väldigt bra, jag fick ett C på hörförståelsen och på skrivuppsatsen fick jag D. Jag har gjort klart min svarta klänning på slöjden också, den blev som den blev haha. Imorgon har vi tiokamp mot 9:a på engelskan och svenskan så det blir en chill dag tror jag. Nu ska jag kolla på film och äta körsbär, hörs hej!

En dag i Gävle med mamma.

Idag var jag till tandregleringen i Gävle och tog massa bilder och pratade, vi kom fram till att jag ska få komma tillbaka den 9 augusti och prata ännu mer och få reda på vilken sorts tandställning jag ska få. Jag längtar typ super mycket för jag vill ha ihop mina tänder nu men jag kommer ju typ att få ha tandställning i 3 år innan allt är klart men de är det värt! Innan vi gick till tandläkaren så åt jag lunch med mamma och Lea ute på stan. Efter tandläkarbesöket så shoppade jag ihjäl mig typ, jag köpte smycken till skolavslutningen, nagelack, klack skor och kläder, jag lägger upp bilder på allt när jag får tid jag lovar!
Nu ska jag packa idrottsväskan och sova, Godnatt.

Morsdag!

Idag cyklade jag till Bergvik för att köpa blommor till mamma på morsdag, det blev 3 mil så jag kommer nog att ha en rumpa som värker imorgon... Jag cyklade och hälsade på pappa och lillebror också.
När jag kom hem igen slog jag in paketen och ställde ordning blommorna och när mamma kom hem satt vi ute på altanen och åt kex med ost, frukter och skålade på cider. Mamma blev super glad för presenterna och överraskningen. Vi avslutade kvällen med att kolla på en jätte bra film.

Toppen kväll!

Hej hej!
Igår var det jätte fint väder så vi grillade och åt ute. Efter maten drog jag hem till Emelie vid 18 tiden och hjälpte henne med att göra ordning allt, sen vid 19 tiden kom Maja och Nikita, då åt vi choklad doppade jordgubbar med grädde och vindruvor och sen tog vi fram massa annat, chips, popcorn, godis och ost hjärtan och spelade massa spel, sjöng sing star och kollade på film, vi hade jätte roligt! Jag cyklade hem sen vid 1 på natten i shorts och linne, lite kallt var det haha.

Happy!

Förlåt för att jag inte bloggat nå den här veckan men jag har haft fullt upp med skolan. Jag har gjort klart alla prov nu och lämnat in alla inlämnings uppgifter, det är bara redovisning, matten och läxförhör kvar i engelska sen är allt chill. Det är inte alls långt kvar tills vi slutar skolan och nu kommer vi att ha det rätt så kul sista veckorna.

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag och Nikita åker till London, längtar så enormt mycket!
Vädret är på topp man behöver bara gå ut i klänning. Imorse var jag ut på en promenad, 4 km i bara kortbyxor och T-shirt, det var så skönt och sen kunna äta frukosten ute i hammocken. Ikväll ska jag spela/kolla på film med några kompisar och nu ska jag gå ut i solen med mina syrror. Just nu är jag en glad tjej!

Bekas.

Idag har jag haft nationella prov i matte, fy blää jag hann inte göra klart så jag ska fortsätta med det imorgon. Jag ska ha so prov imorgon efter skolan på läxhjälpen också så jag kommer att komma hem ganska sent. När jag kom hem från skolan idag var jag ut på en liten springtur och gjorde några styrketräningar på mormors åker.
Jag har nyss kollat på en bra och lite sorglig film med mamma, jag rekommenderar den de handlar om två pojkar som inte har några föräldrar och dom drömmer om att få komma till Amerika där superhjälten bor så dom börjar fara dit på en åsna som dom köpte för sina ända pengar osv, den heter i alla fall Bekas. Nu ska jag plugga lite och sen sova för jag är så sjukt trött!

Efter en skön springtur.

Härlig lördag!

Idag vaknade jag vid 10, då drog jag till Söderhamn med mamma och Ellen och shoppade kläder och lite mat, jag handlade 3 linnen och ett par skit snygga shorts på H&M. När jag kom hem var jag ut på en springtur sen solade jag ute en stund i det härliga vädret! Vi grillade till middag, det var super gott och nu sitter vi ute på altan och små pratar, mormor och morfar är här. Snart börjar ju finalen i Eurovision, jag är super taggad!

Härligt med fredag!

Idag har det varit super fint väder, 20 grader! Vi hade ute idrott, styrka och kondition det var jobbigt, hahah. När jag kom hem käkade jag middag sen drog jag till gymmet med Emelie vid 20 tiden och tränade i ungefär 1 timme, jag kommer typ ha träningsvärk imorgon! Jag har nyss ätit jordgubbar, vindruvor och lite äpple + ett glas med pepsi max, det var super gott!

Cooolt

Dom har ju börjat sälja color som det står " Dela en coke med ..." och jag hittade mitt namn, coolt!
Jag har haft matte nationella idag, det gick super dåligt för jag hann inte skriva klart allt heller... Nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja, den börjar 13.35, vi har haft rast sen 11.40. Det är varmt ute också så jag vill hem och sola med ett glas is kall Pepsi Max!

Perfekt dag!

Idag var jag ju till Valbo köpcentrum i Gävle med Nikita. Vi tog 9 tåget så vi var i Gävle vid 10 och sen tog vi bussen ut till Valbo så vi var där vid 11. Så vi gick och tittade runt och shoppade lite sen var vi till Ikea och hoppade i sängarna, det var sjukt kul! Vi fick gratis fika också, hihi. Efter de stack vi och kollade på Anton, det var helt fantastiskt! Han var så himla snygg och bra på att sjunga! Vi fick autograf och knäppa ett kort på honom sen köpte vi jordgubbar som vi åt på bussen och sen tog vi tåget hem. Det var en helt perfekt dag!

Grandfather and me.

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen, jag har inte orkat blogga och det är mycket läxor i skolan nu men jag ska försöka blogga så ofta jag kan!
Idag grillade vi hos mormor och åt utomhus, det var skönt, jag lyckades få en hundring utav morfar också tills imorgon då jag ska åka till Gävle med Nikita och kolla på bästa Anton, såå sjukt taggad!!

Jag dööööör!!

Jag ska dit, jag ska få träffa Anton Ewald! Sååå himla glad!! :D

Inge mer shopping!

Köpte en brun skinnjacka idag på Lindex för 600kr, eller ja jag betalade 200kr och mamma betalade resten. Nu är jag helt pank och jag är faktiskt väldigt arg på mig själv för att jag har köpt så mycket kläder, så nu ska jag inte shoppa nå mer i maj i alla fall! Jag måste försöka få ihop pengar till Gröna Lund som är 1 juni och fickpengar sen ska jag spara pengar till min London resa som jag ska på i sommar med Nikita!

Jag har prov smakat dom nya Loka dryckerna nu också och strawberry ice cream är min favorit!

Skööön dag!

Idag vaknade jag vid 12 och då cyklade jag 2 mil med Alma, vi cyklade för att köpa vindruvor tills ikväll, haha. När vi kom hem åkte vi till Bollnäs och köpte Kina mat och åkte hem igen och tände massa ljus och åt, super gott! Efter middagen satt vi och pratade lite om allt annat. Nu sitter vi och kollar på mammas pojkar och äter massa god frukt!

Sov över typ.

Sitter i bilen nu full fart mot skolan. Jag sov över imorse så jag missade bussen å allt... Men jag skyller på att jag varit hos tandläkaren, haha det funkar alltid!

RSS 2.0