London!

Hej!
Vi har det jätte bra här i London! Vi går jätte mycket så fötterna värker haha. Vi var till madame tussauds idag och kollade på dockorna, riktigt coolt var det! Vi har åkt London eye och sett Big Ben så vi är nöjd för idag. Imorgon ska vi shoppa hela dagen!

Hjälp!?

Hej!
Idag har jag packat hela dagen inför Turkiet och London, jag hinner ju inte packa till Turkiet när jag kommer hem från London eftersom jag åker typ direkt. Jag ska kliva upp klockan 2 eller halv 3 imorgon bitti för vi ska typ åka vid kvart över 3 så att vi hinner med vårat flyg som går vid 10. Jag håller fortfarande på att packar för jag vet inte vad jag ska ha med mig till London riktigt... Jag har ett stort problem också, jag vet inte om man får ha med sig plattång i handbagaget eller inte?! Så jag har liksom lite panik, för jag måste sova också så jag orkar kliva upp imorgon men först måste jag ta reda på om man kan ha med sig plattång, så om nån vet så får ni gärna kommentera!
Jag vet inte om jag kommer kunna blogga i London för jag vet inte om det finns internet på hotellet och jag kommer kanske inte att ha tid till det heller, men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen puss!
 
Bild från språkresan.

Midsommar.

Heej, förlåt för att jag inte har bloggat men det har ju varit midsommar.
Nästan hela släkten på mammas sida kom hit och firade midsommar. Marcus och Fredric kom dan före så vi åkte bil hela kvällen och åt på hambo.
På midsommarafton åt vi först silltårta till lunch som man brukar göra vid midsommar sen åkte vi upp till parken och dansade runt granen sen åkte vi till mormor igen och gick tips promenad, kastade pil, spelade fotboll och grillade. På kvällen skulle vi åka och hämta Anton för han hade jobbat så jag, Ingrid och Johan åkte i en bil och Marcus, Adam och Fredric i en annan. Marcus och Ingrid har precis skaffat körkort så vi åkte runt en hel del när dom var här, jag vet inte hur många gånger vi har åkt till Bollnäs och Söderhamn... Vi käkade lyx shake på Max och hade bil race från Bollnäs till Segersta, det var riktigt kul! När vi kom tillbaka så hade vi fest sen åkte vi bil hela kvällen till klockan 3, jag vaknade typ vid 13 tiden dagen efter, haha. Jag känner mig som en stor köttbulle efter den här midsommaren, haha. Men jag var faktiskt på en promenad men mormor och alla idag innan dom åkte hem. Jag lägger upp fler bilder från midsommaren när jag laddat in bilderna från kameran på datan men jag har inte tid just nu för jag ska göra mat och ska snart dra iväg, och imorgon ska jag packa för både London och Turkiet sen drar ju jag till London på tisdag!
Jag hoppas att ni hade en bra midsommar, för det hade jag!

Underbara sol, jag älskar dig!

Ligger ute på studsmattan och försöker få lite färg, jag har så svårt att bli brun men i sommar ska jag försöka bli jätte brun, haha.
Mami ska snart till jobbet så jag blir hemma själv en liten stund med små tjejerna. Vi ska göra middag snart och sen ska vi leka ute i solen.
Puss.

Underbar dag.

Jag vaknade av att solen lyste in i mitt rum imorse så jag skyndade mig upp, åt frukost och kastade mig ut på studsmattan och solade! Jag klippte en del utav gräsmattan sen gick jag ner till mormor och åt tårta, för hon fyller år idag!! Världens bästa mormor. Love you ! Vi har nyss ätit pannkakor, fet jag vet haha men jag ska faktiskt ut på långpromenad med mormor snart.
Puss.

Sommarlov!

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat nå men jag har haft fullt upp. Jag tänker berätta allt så det kommer att bli ett litet långt inlägg.
 
Furuvik.
Jag var till furuvik i tisdags med Nikita och Malin. Vi åkte karuseller, dansade, provade på olika saker dom hade där, kollade på De Vet Du, vi kollade och sjöng med till norlie & kkv och vi åkte hem vid halv 1 på kvällen så jag kom hem vid 3 och då duschade jag sen sov jag i 5 timmar.
 
 Malin ville aldrig kolla in i kameran, haha ;)
 
 
 
De Vet Du, grymma!
Han var snyggg!
Norlie & kkv, dom var skit bra!
 
Skolavslutningen.
Jag var jätte trött dagen efter furuvik men jag var tvungen att gå upp klockan 8 och fixa håret, sminka mig och fixa med klänningen och smyckerna. När jag hade fixat ordning mig så drog jag till skolan för att hoppa på traktorn som körde oss till kyrkan. Jag grät lite inne i kyrkan när dom höll tal och sjöng. När vi var klar inne i kyrkan så knäppte vi kort ute och sa hejdå till alla lärare och vissa klass kompisar som inte skulle följa med på hemliga resan. Jag kommer verkligen att sakna 9b. Nu har jag äntligen Sommarlov, jag är nöjd med mina betyg så nu hoppas jag bara att jag kommer in på min linje.
 
 
 
 
 
Så såg min klänning ut som jag hade på skolavslutningen.
 
 
Vi hade fest efter skolavslutningen.
 
Hemligaresan.
Efter skolavslutningen och allt firande så åkte alla 9or på hemligresa. Vi fick åka till Mohed camping plats, När vi kom dit åt vi tacos sen hade vi 5 kamp, 9a mot 9b och sen var vi ner till vattnet flera gånger och badade fast jag badade inte, hahah. Vi åt glass, dansade, skrattade, körde lekar, satt och pratade hela natten, grillade korv 2 på natten, spelade kort och massa mer. Vi var vaken hela natten och vi blev väldigt trötta så jag och Nikita drog hem vid 6 tiden på morgonen, vissa drog hem tidigare och de andra vid 8 tiden,
 
 
 
 
Korv tävling...
 
 
 
 
Schools out.
Idag var jag till Söderhamn med mamma och handlade lite mat, jag fick även en present utav henne! Vi bakade smörgåstårta och åt när mormor och morfar kom för vi skulle fira mig med dom eftersom dom inte var här när jag gick ur 9an i onsdags så jag fick engelska pund som present som jag ska ha när jag drar till London om 10 dagar! Jag drog iväg med Nikita till Söderhamn ikväll på schools out och träffade lite folk och tittade på Darin.
 
Min present ifrån mamma, den luktar super gott!
 
 
Han var snygg, hihi!
 
Nu ska jag sova för jag är super trött! Jag lägger upp fler bilder från skolavslutningen lite då och då.
Godnatt.
 

Sista skoldagen i kilafors.

Idag var sista skoldagen i kilafors skola, vi grät lite så imorgon kommer vi nog att böla i kyrkan. Vi var på fin lunch och åt med alla 9:or och lärare innan vi åkte hem. Alla 9:or fick en varsin röd ros som det var skrivet nått på en lapp. På min stog det "springer för livet är väl givet".
Jag fick hem min klänning till skolavslutningen idag och den var perfekt!
Jag ska strax dra iväg till furuvik så jag hinner inte blogga mer men vi hörs!

Regnig söndag.

Hallå bloggisen.
Idag har det spö regnat hela dagen och jag har varit barnvakt så vi kollade på massa olika filmer och lata oss i soffan. Det regnade inget på kvällen så jag var ut på en promenad men det var jätte kallt ute...
Jag har ju köpt en ny skolavslutnings klänning och jag fick hem den i fredags den var super fin men den var alldeles för lång, jag snubbla nästan när jag skulle gå så vi blir tvungen att sy upp den och jag har ju världens bästa mamma som hittade en tjej på hennes jobb som kunde göra det, vi är liksom ute i sista minuten haha... Men nu säger jag godnatt!

Härliga sol.

Igår var det typ 22 grader och skinande sol, så vi hade picknick ute på studsmattan och sen solade jag ett tag. Jag försöker typ bli lite brun till skolavslutningen, jag ska ju ha en vit klänning så då är det fint om man är lite brun. Igår kväll cyklade jag till kilafors också och kollade på film och spelade fotboll, haha...
Nu ska jag vara barnvakt en stund för mamma ska till jobbet och Tommy jobbar. Vi ska nog kolla på en film med lite godis för då är dom lugna, haha!

Moppe.

Igår när jag var i Uppsala så provkörde jag och köpte världens fulaste moppe, haha men jag är nöjd bara jag har något att åka på.
Jag hittade äntligen ett ställe att göra mina naglar på igår i Uppsala, så mamma, jag, Anton och små syrrorna åkte först till willys och handlade sen satt vi ute och hade lite picknick i den varma solen innan jag åkte till Sweden nail och fixade mina naglar. Jag fick 20% rabatt också för jag var en studerande. Jag blev jätte nöjd, Tack mamma!

GRATTIS!

Grattis till studenten Ingrid!
Jag har precis kommit hem ifrån Uppsala. Ingrid (mammas kusin) tog studenten idag så vi åkte dit och kollade på henne och festade lite.

Bowling med klassen.

Idag var alla 9:or i Söderhamn på verkstäderna. Vi delades in i 6 olika grupper och gick till olika banor och gjorde olika saker. Dom hade ett rum där det fanns massa datorer så när vi var klar i grupperna så stack jag och Nikita och spelade nå krigs spel med resten utav våran klass, det var kul haha. Sen gick vi och bowla, det var kul men jag kom typ sist, hehe fast jag gjorde faktiskt några strike!
När vi hade bowlat så åkte vi till McDonalds och käkade, jag åt en ny sallad som dom har med melon i.
På vägen hem från Söderhamn somnade jag i bussen för jag var så trött!
Imorgon ska jag till Uppsala på Ingrids student fest och jag ska även fixa mina naglar och köpa en grymt ful moped!

Tråkig dag.

Det var typ värdelös dag i skolan idag! Vi spelade in våran låt på musiken sen gjorde vi en stor 9b skylt till skolavslutningen som ska sitta på traktorn och sen satt vi bara i skolan resten utav dagen och inte gjorde nånting. Vi fick städa lite och sen fick vi dra hem. Det var typ bara halva våran klass som var i skolan också så det var jätte tomt... Imorgon ska vi till Söderhamn och göra massa aktiviteter och äta på McDonalds, jag får sova lite längre imorgon också hihi.

Grönalund & Grillfest.

Hej hallå.
Igår var jag i Stockholm på grönalund med Nikita, det var kul förutom att det typ spö regnade men karusellerna gick sååå mycket fortare när det regnade så det var kul! Jag sov till typ klockan 12 idag och mådde super dåligt när jag vaknade, jag kunde knappt gå upp för sängen, jag föll ihop igen. Det var för att jag inte hade druckit nå på hela dagen i Stockholm.
Jag blev i alla fall bättre under dagen så vid 18 tiden drog jag iväg på grillfest hos våran so lärare Anna-Lena, vi åt grillat, spelade kub och fotboll.

RSS 2.0