Påskägg.

Jag fick leta efter påskägg när jag vaknade, haha det låg bakom gardinen så det var inte så svårt att hitta. Jag har ont i typ hela kroppen efter igår. Ikväll ska jag och Nikita hem till Malin och äta mat och fira henne, hon fyllde år i februari men eftersom jag var sjuk när hon hade fest så kunde vi inte ge våran present till henne, så hon får den idag!

Party!

Nu sitter jag i bilen på väg hem efter en rätt så bra kväll, i början var det jätte kul men sen på slutet hade dom så dålig musik och vi var jätte trötta och hade ont i fötterna. Jag kommer sova jätte bra när jag kommer hem så godnatt!

Cupcakes.

Idag fick vi göra cupcakes på hemkunskapen! Det var jätte kul, vi fick designa dom själv som vi ville att dom skulle se ut men vi skulle göra 2 st extra fina för dom skulle Jonas (våran hemkunskaps lärare) fota. Våra blev ju så där, haha!
Jag har nyss duschat efter en kall promenad med Ellen så nu ska jag göra lite te, sätta mig i soffan och läsa tills mamma kommer hem.

Roligaste kvällen på länge!

Har haft en super rolig kväll med tjejerna hemma hos Maja! Vi åkte dit vid 7 och då fick vi se några pinsama bilder och videos från när vi gick i 8:an haha vad vi skämdes... Sen gick vi ut och badade tunna, bastade och pratade en hel del. Det var skit kallt ute men det var väldigt skönt i tunnan och bastun! Efter det gick vi in igen och åt jätte god fruktsallad, glass, chips, osthjärtan och tittade på film, kollade när Maja öppnade sina presenter, sjöng sing star så man tappade rösten, vi knäppte kort och vi skrattade hela kvällen! 
 
Jag, Nikita, Emelie och Maja i badtunnan.
 
Maja, jag, Nikita och Emelie!
 

Nöjd för idag.

Idag slutade vi efter idrotten vid 13 tiden, vi hade par dans som vi ska ha prov om nästa vecka. Efter skolan gymmade jag med Nikita en timme sen drog vi och handlade frukt och gick tillbaka för innebandy träning inför hönan Agda, vi kommer typ förlora.. Efter all träning gick vi och åt kyckling sallad på hambo och sen var vi på gårn en stund. Dom gjorde våfflor på gårn som man kunde få men vi ville känna oss nyttiga så vi skippade de och det är ju våffeldagen nästa vecka, haha. Imorgon är det värsta dagen på hela veckan, torsdag. Nej usch, nu ska jag ta en lång och skön dusch!

Pluggar ihjäl mig typ.

Sitter i soffan och läser biologi inför nationella provet vi ska ha imorgon på eftermiddagen, det känns som att det kommer gå skit dåligt men det är bara att tänka positivt så ska det kanske gå bra...

Söndags plugg.

Sitter och skriver hemma prov om tobakens barn som ska vara inne imorgon och det går typ så där, jag har ganska många frågor kvar...

Tråkigt inlägg.

Hej hej. Jag orkar typ inte blogga ikväll för jag är jätte trött. När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt vid datorn och gjorde ett bildspel till min spanska redovisning som jag ska ha imorgon, men det kommer nog gå bra hoppas jag... Jag har precis duschat, så nu ska jag läsa igenom spanskan och sova, godnatt!

Tillbaka till skolan...

Nu sitter jag i bilen på väg till skolan, lite kul är det väl att börja igen, för jag har inte träffat mina klass kompisar på 2 veckor. Vi kommer ju få påsklov om bara några veckor så vi går inte i skolan så länge. Men nu måste jag gå puss hej!

Lördag.

Godmorgon! Jag klev upp för 1 timme sedan och började ta ut alla mina kläder från garderoben, nu sitter jag på golvet med en smoothie och tar en liten paus, jag kommer få sitta och vika kläder hela dagen...

Kattungar.

Vi har varit och kollat på långhåriga kattungar, dom var såå söta! Vi kanske ska köpa en liten sötnos, det kommer bli som min katt har vi bestämt, den kommer att få flytta med mig när jag flyttar hemifrån hihi.

På väg hem.

Hej hej! Just nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån Gävle. Jag har shoppat hela dagen och vi åt thai mat till lunch, jag lägger ut bild på det jag shoppat sen. Jag kan i alla fall berätta att jag har köpt en byrå, klädhängare och galgar till mitt rum, så nu ska jag hem och slänga ut den bruna fula garderoben, jippi!

Farit runt.

Jag åkte aldrig till Gävle idag för Tommy fick en tid hos doktorn imorgon istället, han har fått nå i ögat om ni undrar vad som hänt, ena ögat är alldeles svullet och äckligt! Vi åkte till Söderhamn, Bollnäs och kilafors istället, vi har farit runt på typ alla affärer. Jag köpte en stor spegel till mitt rum som jag alltid velat ha, jag lägger ut bild på den sen för jag har inte fått upp den på väggen en eller vart jag nu ska ha den... Men nu ska jag hjälpa mamma och Tommy med middagen, vi ska äta "fin" middag och tårta, vi ska ha lite fest bestämde vi oss för, haha. Ha det bra!

Dagens köp!

Här är det jag köpte idag: glittriga solglasögon för 99 kr. En tuff grön kofta med nitar vid axlarna för 150 kr. En snygg vit tröja med gröna armar för 129 kr. Imorgon ska jag kanske till Gävle för lite mer shopping!

Simning!

Har nyss kommit hem från simhallen, jag simmade jag å för jag kände att jag ville röra mig lite. Nu ska jag vänta på mammi, hon kommer hem med yoghurt så vi kan göra smoothie, hihi. Imorgon bitti drar vi till Uppsala och lämnar små syrrorna hos mormor, jag kanske stannar där också men jag vet inte hur jag vill göra än...

Hon slocknade till.

Lill fisen somnade på badrumsgolvet när mamma hade åkt, hon är så sööt. Vi har nyss ätit lunch här och nu dansar vi i köket, lite kul har man när föräldrarna är borta! I eftermiddag ska jag åka med Alma till simskolan, jag ska kanske simma några längder då eller så kollar jag bara på när Alma simmar, haha.

RSS 2.0